Ga je je als zzp’er of als een beginnend bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Hier hoort bij dat je een bedrijfsadres opgeeft. Dit kan je privéadres of het adres van gehuurde kantoorruimte zijn, maar het is ook mogelijk om voor een zakelijk inschrijfadres te kiezen: een adres zonder bijbehorende kantoorruimte. We zetten de voordelen van een zakelijk inschrijfadres bij DamOffice op een rij.

Professionele uitstraling en internationaal samenwerken

Wanneer je geen kantoorruimte kunt of wilt huren, lijkt het gebruiken van je privéadres het enige alternatief bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dit is niet alleen een inbreuk op je privacy omdat je privéadres nu publiekelijk bekend is, maar zorgt ook voor een minder professionele uitstraling. Een zakelijk inschrijfadres geeft je bedrijf een legitieme uitstraling en maakt het makkelijk om met internationale partners samen te werken. Alle post komt op één adres binnen en geeft je een betrouwbare uitstraling, ook wanneer alle medewerkers vanuit huis aan de slag gaan.

Kosten besparen op fysieke kantoorruimte

Het huren van fysieke kantoorruimte wordt steeds duurder. Voor een beginnende ondernemer is dit vaak niet te betalen en steeds meer zzp’ers kiezen ervoor om vanuit huis te werken, om zo geld te besparen. De kosten die je niet langer aan de huur uitgeeft, kun je op een andere manier in je bedrijf steken. Investeer bijvoorbeeld in vakkennis opdoen, nieuwe apparatuur die je werk makkelijker maakt of werk een tijd vanuit het buitenland. Zonder fysieke kantoorruimte ben je vrijer en kun je overal ter wereld aan de slag gaan. Het zakelijke inschrijfadres zorgt ervoor dat je probleemloos vanaf een tropische locatie werkt.

Gedoe bij een verhuizing voorkomen

Een zakelijk inschrijfadres is niet alleen voor zzp’ers of kleine ondernemers, maar ook voor groeiende bedrijven kan het een uitkomst zijn. Een bedrijf begint vaak klein in een kleine kantoorruimte en verhuist naar mate het bedrijf groeit. In de beginfase verhuist een bedrijf misschien wel twee of drie keer van kantoorruimte en daar komt een hoop geregel bij kijken. Door voor een zakelijk inschrijfadres te kiezen, hoef je je adresgegevens niet steeds aan te passen bij een verhuizing. Ook open je makkelijk een tweede vestiging en houd je hetzelfde adres aan.

Share.

Leave A Reply

nl_NLDutch